Houd je van cooked Pu Er? dan is deze wat voor jou. Mooi zacht, subtiel aards en makkelijk drinkbaar.
Dit geperste, dunne blad is makkelijk in stukjes te verdelen waardoor doseren goed gaat.
1 Blad weegt ongeveer 9 gram
- Herkomst: China
- Regio: Yunnan, Puer
- Hoogte: 1400 meter
- Oogstperiode: September
- Infusie: Donker rood-bruin
- Aroma: Zacht aards
- Smaak: Zacht, kruidig, warm
- Body: Vol
- Gradatie: Premium
- Cafeïnehoudend: Ja
- Biologisch: Nee
- Lekker bij: Zoete nagerechten, spicy- en Aziatische gerechten
Westerse zetmethode: 1 blad | 1 liter zacht water | 100 graden | 1-2 minuten trektijd
Gong Fu: 4-5 gram (half blad) | 120ml zacht water | 100 graden | 45 sec, 30 sec, 30 sec…
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.