Horeca

Steeds meer horecaondernemers kiezen ervoor om hun gasten losse thee van hoge kwaliteit te bieden in plaats van een doos met kant-en-klare zakjes. Met de losse thee van Tea in Motion kunnen je gasten genieten van een heerlijk kopje pure en eerlijke thee. Serveer de losse thee op het aantrekkelijke theeplankje (inclusief maatlepel) van Tea in Motion zodat de gast makkelijk kan kiezen en het theedrinken een beleving wordt. Jij als ondernemer zal de kwaliteit die je biedt terugzien in tevreden en terugkerende gasten.

Advies over geschikte thee

Graag denk we met je mee over een concept dat bij de uitstraling van jouw horecaonderneming past. We kijken bijvoorbeeld naar theesoorten die goed bij de gerechten van de menukaart passen of stellen een BOB-arrangement samen. Uiteraard adviseren we over welke thee het meest geschikt is voor welke gelegenheid. Onze theesommeliers zijn zeer ervaren, goed opgeleid en reizen regelmatig af naar de theeplantages waarmee we samenwerken.

Waarom thee van Tea in Motion?

  • Losse thee van bekende en minder bekende theelanden van hoge kwaliteit
  • Pure thee en indien mogelijk biologisch
  • Eerlijk, dat wil zeggen een fatsoenlijk salaris en goede arbeidsomstandigheden voor de theeplukkers
  • Ervaren theesommeliers met grondige kennis van theeproductie en passie voor het product
  • Uitstekend advies op maat voor jou horecaonderneming
  • Snelle communicatie en levering al mogelijk binnen twee werkdagen na bestelling
  • Levering in halve kiloverpakkingen zodat de thee altijd vers is, je nooit met grote voorraden zit en je makkelijk van assortiment kunt wisselen
  • Mogelijkheid om een gratis basistheetraining bij te wonen om je personeel up-to-date te houden (deze geven we twee keer per jaar)

Thee op het werk

De meeste werkgevers besteden veel aandacht aan het bieden van goede koffie op de werkvloer, maar geldt dat ook voor thee? Vaak is thee het ondergeschoven kindje en zijn er alleen kant-en-klare theezakjes om uit te kiezen. Is het niet een meerwaarde voor je interne organisatie dat een werknemer ook ziet wat voor thee er in zijn of haar kopje gaat?

Zo kunnen de theedrinkende werknemers ook genieten van een welverdiende kop kwaliteitsthee. Een korte pauze met een goede kop thee geeft hem of haar een boost om weer vooruit te kunnen.

En het hoeft niet ingewikkeld of bewerkelijk te zijn. Met een duurzame rvs zeef of bio-afbreekbaar wegwerpfilter kies je gewoon je eigen kleur en smaak in je eigen kop/mok. Voor een grote beker of halve liter thee, is de Teamaker erg handig. De werknemer kan dan ook uitdelen aan collega’s of de theepot meenemen naar de eigen werkplek.