Dat is anders bij deze Pu Er, alleen gemaakt van buds. Het postfermentatie proces is heel arbeidsintensief. Deze Buds worden voor 70 dagen lang met de hand en bronwater bevochtigd en afgedekt bewaard in zakken in plaats van een stapel bladeren. (normaal 45 dagen) Dat geeft de mooie fruitige, aardse en zachte chocoladesmaak.
- Herkomst: China
- Regio: Yunnan, Menghai
- Hoogte: 1400 meter
- Oogst: Maart, April en September
- Cultivar: Dayeh, grote bladvariëteit
- Infusie: Roestbruin, koper
- Aroma: Mild
- Smaak: Zacht, aards, chocolade
- Body: Medium-Vol
- Gradatie: Premium
- Cafeïnehoudend: Ja
- Biologisch: Nee
- Lekker bij: Zoete, spicy, aardse gerechten
Zet deze thee met 100 graden. Gebruik veel thee (5 gram) en weinig water (110-15ml) om een volle smaak te krijgen, trek dan 1 minuut of
Gebruik 6 gram thee, 500ml zacht water en laat 2 minuten trekken met 100 graden zacht water.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.