Banoffee met Oolong

Dit is een heerlijk toetje, wat je misschien wel kent als taart! Banaan, karamel, koek kruim en slagroom. Een thee die je hier naast zet, moet niet te zoet zijn. We hebben gekozen voor een mooie, zachte geoxideerde en geroosterde oolong. Deze balanceert het zoet en maakt dat het machtige van het dessert wat af vlakt

  • Theesoort: Taiwan Taitung Red Oolong
  • Smaak kenmerken thee: Vanille, donkere chocolade, fruit (pruim, perzik, rozijnen)
  • Hoeveelheid thee: 6 gram
  • Hoeveelheid water: 110 ml (Gaiwan)
  • Welk water: Kraanwater (80ppm)
  • Trektijd: 1 minuut
  • Watertemperatuur: 100 graden

Klik hier voor het recept

Een reactie op “Banoffee met Oolong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *