ZeroWater

Houd je van lekker water en van thee? Dan….1+1=2!

Zerowater, een waterfilter dat je kraanwater ontdoet van mineralen die het hard maken, snel en zorgvuldig.
Om optimaal van thee te genieten is thee, gezet van water zonder deze mineralen, veel helderder en zachter van smaak. Je ziet het meteen! Vooral groene en zwarte thee profiteren van deze smaak upgrade! 

Je waterkoker blijft vrij van hardnekkig kalk, geen vieze laagjes meer op je thee (teascumb door kalk), je teamaker blijft veel langer mooi en je theeservies blijft vrij van hardnekkige, donkere aanslag.

Kraanwater vs ZeroWater. Dezelfde thee, dezelfde trektijd

Het waterfilter is ook uitermate geschikt als je veel water drinkt en houdt van een heldere, zachte watersensatie. Gewoon lekker water!

ZeroWater is de nieuwe hit op waterfiltratie gebied!

Het 5-traps ZeroWater systeem filtert het water. Dit gebeurt door de unieke structuur en combinatie van de verschillende soorten filters en een unieke ionisatie wisselaar. Dit 5-traps filter levert op een unieke manier schoon water waar wel 99% van de opgeloste vaste stoffen uit is verwijderd. Deze waterfilterkan is geheel BPA vrij.

Uitvoerige testen laat zien, dat zelfs vervuild water schoon uit het filter komt.

  • Super kwaliteit, bewezen zuiverheid
  • Goede smaak eigenschappen
  • Past bij een zuivere en gezonde levensstijl

Hoe test je de zuiverheid van water?
Naast testen in laboratoria, is water eenvoudig te ‘meten’ met een TDS meter. TDS is de Engelse benaming van Total Dissolved Solids, dat wil zeggen een optelsom van alle vaste stoffen die in het water zijn opgelost. TDS wordt gemeten in ppm = parts per million.

Drinkwater heeft in Nederland vaak waarden van 200 tot wel 400 ppm, dat noemen we hard water.

Veel mensen gebruiken nu al een eenvoudige waterfilterkan voorzien van een koolstoffilter. ZeroWater krijg de TDS op 0 voor echt zuiver water!

  • TDS waarde geeft de zuiverheid van water aan
  • Koolstoffilters zuiveren slechts een klein deel, tot ca 90 TDS
  • Alleen ZeroWater filters kunnen de TDS waarde tot 0 brengen

Zo werkt het 5-Traps filter

Je vervangt het waterfilter als de TDS boven 6 komt. Dat is dus per regio in Nederland verschillend omdat het aan de hardheid van je leidingwater ligt. Het nieuwe waterfilter is met een schroefbeweging makkelijk te vervangen.

Wat kost nou zo’n waterfilter als je 1,5 liter water per dag filtert? Als je een 6 pack Spa Blauw koopt (deze komt het dichtst bij een supermarkt vervangbaar water), betaal je voor 1,5L: 0,92 cent. Met de aanschaf van de 1,7L kan erbij, betaal je voor het filteren van het water 0,30 cent per dag. In 48 dagen heb je de aanschaf van je kan er uit! De cartridge kost je dan nog ongeveer 0,14 cent per dag (bij aanschaf van een 4-pack, gemiddeld gebruik van 3 maanden)

Wat houdt je nog tegen, geen gesjouw meer met flessen water! Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.


 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *